50 jaar Reddingsbrigade IJsselstein 1973–2023 Hele jaar feest!

Z e t   i n  j e  a g e n d a !   S a v e  t h e  d a t e s !   Z e t  i n  j e  a g e n d a !

Reddingsbrigade IJsselstein bestaat in 2023 50 jaar! En dit gaan we het hele jaar op verschillende momenten en manieren samen vieren. We gaan knallend van start op 5 januari 2023 met de 1e zwembadavond van dit gouden jubileumjaar. De avond wordt afgesloten met een feestje in het botenhuis. Op deze avond ontvangen alle leden een cadeautje! Het voorjaar wordt ingeluid voor alle leden met een groot RBIJ-feest op 25 maart 2023 in het botenhuis. Na de zomervakantie op 23 september 2023 organiseren we voor alle onze leden, onze relaties en alle inwoners van IJsselstein nabij de binnenstad een feestelijke dag in, op en rond het water. Zwemtochten, roeiwedstrijden, sup rally’s en nog veel meer! We sluiten het jubileumjaar af op 17 december 2023 met een feestdag. Alle leden, oud-leden en onze relaties zijn van harte welkom om elkaar te ontmoeten om samen herinneringen op te halen, naar oude foto’s en beelden te kijken en te genieten van muziek, een drankje, hapje en dansje.

Met de inzet van onze geweldige vrijwilligers zijn veel activiteiten van onze mooie vereniging mogelijk. Voor het organiseren van de feestelijke activiteiten in het jubileumjaar hebben wij extra vrijwilligers nodig. Wil jij ook bijdragen aan een onderdeel waar je goed in bent? Wil je op een specifieke datum helpen met iets? Laat het iemand van de jubileumcommissie <[email protected]> weten!

Natuurlijk zijn we ook op zoek naar ideeën voor sponsoring? Zelf zetten we al een inzamelingsactie op met voor statiegeld op lege flessen in te leveren vanaf 5 januari 2023, maar er is veel meer mogelijk. Heb je nog leuke ideeën of wil je zelf bijdragen aan de kas voor de feestelijk activiteiten? Laat het ons weten! We maken er een onvergetelijk feest van!

Jubileumcommissie:
Bernard Brosi, Glenn Byron, Jelinka van Huis, Femke Werensteijn, Alex van Doorn