Buitenzwemmen – Put van Vianen

Aanstaande donderdag is het zover dan gaan we buitenzwemmen! We horen hier en daar al vragen komen over hoe, wat, waar. Hieronder staat alle informatie.
We verzamelen bij ‘’de put van Vianen’’ (adres voor navigatie: Middelwaard, Vianen) op de gebruikelijke tijden, de snorkelaars mogen in blok 2 aansluiten. De tijden zijn: blok 1 18:30-19:15, blok 2 19:15 20:30, blok 3 20:30 21:15.
We zullen o.a. een stuk varen en ook gaan zwemmen. Het is dus handig om warme en winddichte kleding mee te nemen. We zullen ervoor zorgen dat alle kinderen nog droog zijn als ze gaan varen. Het water is inmiddels al iets opgewarmd maar een wetsuit/shorty is nog steeds aan te raden.
Ouders mogen ook komen en mee kijken! Wel graag rekening houden met de nog steeds geldende 1,5m regel.

Het weer blijft nog een onzekerheid het lijkt nu door te kunnen gaan, mocht dat onverhoopt toch onverantwoord zijn zullen wij een bericht plaatsen op onze facebook pagina. Link naar de pagina: https://www.facebook.com/ReddingsBrigadeIJsselstein

Als er nog vragen zijn kan je mailen naar [email protected]

Wij hebben er heel veel zin in! Hopelijk tot donderdag!

Planning komende weken

We hebben nog 2 zwemavonden te gaan.
  • 8 juli iedereen naar recreatieplan de Put / Middelwaard – buitenzwemmen (dus ook C-diploma en de kersverse geslaagden): We rekenen op lekker weer en maken hier een gezellige avond van met elkaar.
  • 15 juli alweer de laatste avond van dit seizoen. Eerst vrij zwemmen van 18:30-20:30 in het recreatie bad en later op de avond (vanaf 20.45 uur) kunnen de liefhebbers (conditiezwemmers, onderwatersport, trimzwemmers) baantjes trekken in het wedstrijdbad.