Geen zwemmen en examens

Afgelopen dinsdag zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd die vanavond ingaan. Er was tot vanmiddag nog onduidelijkheid over het lot van zwembaden en onze zwemlessen, maar inmiddels hebben wij de bevestiging dat het zwembad in ieder geval de komende 2 weken gesloten is. Dit betekent dus dat er tot nader bericht van ons helaas geen zwemmen is.
Een directe consequentie is dat het geplande examen van 12 november niet doorgaat. Het is nog sterk de vraag wanneer er wel een examen kan plaatsvinden. Het is voor nu ook nog onzeker in hoeverre we het geplande afzwemmen voor diploma-C kunnen laten doorgaan. Wij werken nu aan een actieplan om de lessen uitdagend te houden, wel of geen examen. Hierbij liggen verschillende varianten op tafel. We houden jullie via de website, de nieuwsbrief en facebook op de hoogte.

Automatische incasso

Het is nog geen tijd om contributie te betalen, maar het bestuur is al wel bezig met volgend jaar. Zoals aangekondigd in de Algemene Ledenvergadering van dit jaar gaat Reddingsbrigade IJsselstein het mogelijk maken om de contributie te betalen middels een automatische incasso. Het bestuur is de afgelopen tijd bezig geweest met het inregelen hiervan. Een van de stappen hierin is het verkrijgen van de toestemming van de volwassen leden en ouders of verzorgers van de jeugdleden voor deze manier van betalen. Deze week sturen we een e-mail met daarin een toestemmingsformulier die u kunt ondertekenen als u gebruik wilt maken van automatische incasso. Indien u dit niet wilt, hoeft u hier niets mee te doen.