Zwemmen

Onveranderde regels en het gaat best goed zo! Complimenten voor iedereen, kinderen en ouders, want het is echt een beetje behelpen. Maar we houden vol, want oh oh oh, wat is het fijn om te kunnen zwemmen. Komende donderdag is er weer zwemmen. We gaan weer via de zijkant naar binnen en naar buiten. De kleedkamers zijn te gebruiken, met inachtneming van de regels rondom 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje voor iedereen van 13 jaar en ouder.

De trimzwemmers kunnen op het eigen tijdstip zwemmen en houden de regels in acht rondom de 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje.

Examens

Er is nog geen duidelijkheid over de examens. Het kan dus nog even duren voordat we het officiële examen kunnen laten afnemen.

Om het jaar toch op een goed manier af te kunnen sluiten, gaan we aanstaande donderdag 10 december afzwemmen voor een RBIJ certificaat zwemmen voor de junior redders en zwemmend redders. Dit is geen officieel diploma, maar we volgen wel de exameneisen van de officiële diploma’s. Zodat we later gemakkelijk alsnog het examen kunnen afleggen en we nu wel door kunnen met lessen voor het volgende diploma. Op die manier houden we de lessen ook interessant.
De lifesavers hebben op 10 december gewoon les. De zwemmers voor diploma-c en de snorkelaars ontvangen een aparte e-mail.

Heb je vragen omtrent het afzwemmen / examens, stuur dan een e-mail aan [email protected].

Agenda

  • 10-12-2020 : Certificaat zwemmen voor junior en zwemmend redders. Normale les voor lifesavers.
  • 17-12-2020 : Feestelijke zwemavond met clubkampioenschappen
  • 24-12-2020 : Geen zwemmen ivm. kerstavond
  • 31-12-2020 : Geen zwemmen ivm. oudjaarsavond
  • 07-01-2021 : Normale les

Onderwatersport / conditiezwemmen

Voor onderwatersport en de conditiezwemmers willen we vragen om jullie weer in te schrijven. Dit om te voorkomen dat we meer dan 30 personen in het zwembad hebben. Mocht je na de inschrijving niets horen, dan ben je gewoon ingepland. Mochten we boven de 30 uitkomen, gaan we een planning maken.

Schrijf je HIER in.

Automatische incasso

Hier nog een korte reminder voor het opsturen van het toestemmingsformulier voor de automatische incasso voor 2021 en verder. Mocht je hem nog niet opgestuurd of ingeleverd hebben en wil je volgend jaar middels automatische incasso betalen, stuur het formulier dan nog op naar [email protected] of lever hem donderdag in bij het zwembad. We ontvangen uiterlijk 15 december de laatste formulieren.