Geen zwemmen tot 21 januari

Afgelopen maandag heeft Mark Rutte nieuwe maatregelen aangekondigd die vandaag zijn ingegaan. Een van die maatregelen is dat helaas de zwembaden tot en met 19 januari zijn gesloten.

Dit betekent dat er komende donderdag geen feestelijke zwemavond met clubkampioenschappen is. We gaan kijken wanneer we dit begin volgend jaar kunnen inplannen. Ook de volgende 4 weken zal er helaas geen zwemmen zijn. De eerste datum waarop we naar nu aanziet kunnen zwemmen is 21 januari. We houden jullie op de hoogte wanneer we weer kunnen gaan zwemmen.

We houden jullie via de website, de nieuwsbrief en facebook op de hoogte.

Automatische incasso

Hier nog een korte reminder voor het opsturen van het toestemmingsformulier voor de automatische incasso voor 2021 en verder. Mocht je hem nog niet opgestuurd of ingeleverd hebben en wil je volgend jaar middels automatische incasso betalen, stuur het formulier dan nog op naar [email protected] of lever hem donderdag in bij het zwembad. We ontvangen uiterlijk 22 december de laatste formulieren.

Fijne feestdagen

Het bestuur en de TC’s van de Reddingsbrigade IJsselstein wensen jullie in deze bijzondere omstandigheden fijne feestdagen en een sportief en veilig 2021! Blijf gezond en zorg voor elkaar.