Donderdag weer zwemmen!

In de persconferentie van het kabinet op dinsdag 17 november is aangekondigd dat de maatregelen van de afgelopen twee weken weer versoepeld worden op woensdagavond. Dat betekend voor ons dat er komende donderdag weer gezwommen mag worden. Hierbij blijven nog wel de maatregelen gelden die er al waren mbt. het halen en brengen. Daarom gelden vanaf komende donderdag weer de regels:

  • We mogen maximaal 30 volwassenen in het zwembad aanwezig hebben. Ouders hebben hierdoor geen toegang tot het zwembad.
  • Kinderen worden weer gebracht en gehaald via de achter ingang. Daar gaan de kinderen dus ook weer naar buiten.
  • Voor kinderen van 13 jaar en ouder geldt dat ze binnen een mondkapje moeten dragen en de regels mbt. 1,5 meter moeten hanteren.
  • De kleedkamers zijn voor de kinderen te gebruiken.

Examens

De examens waren helaas afgezegd door de maatregelen van de afgelopen periode. We zijn nu druk bezig om dingen te regelen, maar dat lukte niet om voor vanavond nog een update te kunnen verzorgen. Komende week wordt hier achter de schermen hard aan gewerkt en we zullen jullie begin volgende week vertellen hoe de examens gaan lopen.

Onderwatersport / conditiezwemmen

Voor onderwatersport en de conditiezwemmers willen we vragen om jullie weer in te schrijven. Dit om te voorkomen dat we meer dan 30 personen in het zwembad hebben. Mocht je na de inschrijving niets horen, dan ben je gewoon ingepland. Mochten we boven de 30 uitkomen, gaan we een planning maken.

Schrijf je HIER in.