Zwemmen

Wat was het fijn om afgelopen donderdag weer te kunnen zwemmen. We hopen met z’n allen dat we dit de komende weken weer kunnen blijven doen. Dit kunnen we met z’n allen als we ons allemaal goed aan de regels houden. Komende donderdag is er weer gewoon zwemmen. We gaan weer via de zijkant naar binnen en naar buiten. De kleedkamers zijn te gebruiken.

Afgelopen jaar hebben we een aantal keer niet kunnen zwemmen en daarom hebben we gekeken of we donderdag 17 december het zwembad kunnen krijgen. We gaan die avond een feestelijke avond van maken met de jaarlijkse clubkampioenschappen.

Examens

We zijn druk in overleg met de bond om te kijken wat de mogelijkheden zijn mbt. het afzwemmen voor de diploma’s. Alles moet opnieuw ingepland worden en de examinatoren kunnen nog niet overal zo maar aan de badrand gaan staan. Er wordt daarom gekeken naar de mogelijkheden om zelf het examen door bevoegde instructeurs/examinatoren af te laten nemen. Het kan echter nog wel even duren voordat we het examen kunnen laten afnemen.

Om het jaar toch op een goed manier af te kunnen sluiten, willen we op 10 december certificaat zwemmen organiseren voor de junior en zwemmend redders. Daarbij zwemmen de kinderen volgens de examen eisen. Ze ontvangen daarbij geen officieel Reddingsbrigade diploma, maar wel een RBIJ certificaat. We gaan dan later het echte examen organiseren. De andere kinderen lifesavers hebben op 10 december gewoon les. De zwemmers voor diploma-c ontvangen een aparte e-mail.

Heb je vragen omtrent het afzwemmen / examens, stuur dan een e-mail aan [email protected].

Agenda

  • 26-11-2020 : Normale les
  • 03-12-2020 : Normale les
  • 10-12-2020 : Certificaat zwemmen voor junior en zwemmend redders. Normale les voor lifesavers.
  • 17-12-2020 : Feestelijke zwemavond met clubkampioenschappen
  • 24-12-2020 : Geen zwemmen ivm. kerstavond
  • 31-12-2020 : Geen zwemmen ivm. oudjaarsavond
  • 07-01-2021 : Normale les

Normaal starten wij het jaar altijd met nieuwjaarszwemmen, waarbij ook broertjes/zusjes/ouders/etc. welkom zijn. Helaas kan dat dit jaar door de Corona regels niet plaatsvinden. Er zal wel gewoon les zijn op de eerste donderdag van het jaar.

Onderwatersport / conditiezwemmen

Voor onderwatersport en de conditiezwemmers willen we vragen om jullie weer in te schrijven. Dit om te voorkomen dat we meer dan 30 personen in het zwembad hebben. Mocht je na de inschrijving niets horen, dan ben je gewoon ingepland. Mochten we boven de 30 uitkomen, gaan we een planning maken.

Schrijf je HIER in.