Beste Sander Zumbrink,

Afgelopen donderdag was de laatste zwemavond van het seizoen. Een raar einde, want normaal sluiten we dat natuurlijk af met een examen. We zijn al druk bezig om te kijken wanneer we de examens na de zomer kunnen gaan organiseren.

Het was een aparte periode, waarbij het voor ons allemaal lastig was. We zijn blij dat iedereen goed heeft meegeholpen en geluisterd heeft naar de maatregelen die nodig waren om het zwemmen tijdens de coronaperiode mogelijk te maken.
Vanuit de leden is een initiatief opgestart om toch nog wat samen te kunnen doen op donderdag. Omdat we weten dat er niks leuker is dan met je vrienden lekker te zwemmen, willen we jullie uitnodigen om aanstaande donderdag avond, tussen half 8 tot half 9 te komen zwemmen in de put van Vianen (naast de A2).

We geven geen les, maar zorgen wel dat er wat reddingsmiddelen aanwezig zijn waar je zelf mee kunt oefenen, zoals de rescue boards, klossen e.d. Natuurlijk zijn je ouders, vriendjes en vriendinnen ook van harte welkom. Het is dus geheel vrijblijvend.

Voor de oudere leden is er de mogelijkheid om na half 9 gezamenlijk de plas over en terug te zwemmen (2 x 750 meter). De rescue boards gaan dan mee als begeleiding. Na het zwemmen (Vanaf circa half 10) Is het botenhuis weer open voor een drankje.