Voorwoord

De kerstvakantie is alweer bijna voorbij en in deze periode is er hard gewerkt aan onze eerste zwemavond van 2023! Dit wordt een bijzondere avond want dit jaar bestaan we 50 jaar en we maken er een feestjaar van!

We zien jullie graag allemaal op 5 januari om 18:30 uur voor de feestelijke opening van ons jubileumjaar in het zwembad van IJsselstein!

Vanuit de RBIJ wensen we jullie allemaal een feestelijk, sportief, gezond en veilig 2023. 

Nieuwjaarszwemmen + start jubileum jaar

Komende donderdag, 5 januari, start het zwemmen weer. 

Het nieuwe jaar 2023 is begonnen en komende donderdag start het zwemmen weer. We starten om 18:30 uur met een feestelijke opening welke georganiseerd is door het jubileumteam. Zij nodigen jullie dan ook van harte uit om op dat tijdstip aanwezig te zijn zodat we met elkaar spetterend ons jubileumjaar kunnen in gaan. Zowel ouders als kinderen kunnen zwemmen in het recreatiebad. Na het zwemmen is in de kantine een cadeau te halen voor leden.

Inzameling lege flessen voor 50 jaar RBIJ

Vanaf 5 januari mogen jullie lege statiegeldflessen inleveren bij de RBIJ. We hebben hiervoor speciale bingokaarten waarbij geldt: als je 50 flessen hebt, krijg je een kleine ‘attentie’. Deze kaarten zijn 5 januari ook beschikbaar in het zwembad.
Met deze inzameling maken we onze jubileumactiviteiten mogelijk in 2023, activiteiten voor alle leden!

Automatische incasso

Eind vorig jaar is er een mail verstuurd met de mogelijkheid om gebruik te maken van automatische incasso, verspreidt in vier termijnen over het hele jaar van de contributie. Deze mogelijkheid is er voor iedereen die jaarlijkse contributie betaald. Heb je deze niet ontvangen of heb je vragen over de automatische incasso, neem dan contact op met onze penningmeester ([email protected]). Komende donderdag kan je het formulier ook bij de penningmeester in het zwembad inleveren.

Agenda

Donderdag 5 januari Feestelijk zwemavond voor opening jubileumjaar
Donderdag 9 februari Proefexamen Zwemmend Redden
Donderdag 2 maart Voorjaarsvakantie, wél zwemmen
Donderdag 20 april Afzwemmen Zwemmend Redden (mogelijke datum)
Donderdag 27 april Geen zwemmen, ivm. koningsdag
Donderdag 4 mei Wel zwemmen, om 20:00 uur 2 minuten stilte
Donderdag 18 mei Geen zwemmen, ivm. Hemelvaart
Donderdag 29 juni Laatste zwemavond