Team zwemzaken

Na de laatste zwemavond, die buiten plaatsvond met de boten, gaan we nu met zomervakantie ☀️ In Augustus zullen we jullie informeren over de baanindelingen voor het nieuwe seizoen.

Van 2 t/m 6 september is de  zwemvierdaagse hiervoor kun je je nog aanmelden! Jij bent toch ook R’BIJ?! 😃🥇 https://www.zwem4daagse.nl/ijsselstein/
Let op er zijn beperkt aantal kaarten  beschikbaar.

Onze  reguliere lessen zullen starten op  12 september.

Fijne vakantie!! 🏖️

 

Team waterveiligheid

Zo naar de vakantie toe beginnen de bewakingen wat af te nemen en hebben we de grootste drukte achter de rug. Afgelopen zondag nog in het centrum van IJsselstein gestaan met andere hulpdiensten op de veiligheidsdag. Het weer was goed en aan belangstelling geen gebrek, wat erg leuk was om te zien.

Tijdens de drukte hebben de boten het aardig te voorduren gekregen en hebben ze wat aandacht nodig. Een Capelli staat nu bij de reparateur en als vervanging hebben we daar nu tijdelijk een andere Capelli (die van Texel) in gezet zodat we nog steeds genoeg boten hebben om alle bewakingen te doen. Als deze boot terug is willen we meteen de andere Capelli wegbrengen om ook die na te laten kijken en de nodige aandacht te geven.

Er zijn wat bewakers die een officiële wetsuit wilde hebben van de bond. Inmiddels zijn deze besteld en uitgeleverd. De reacties op deze wetsuits zijn erg positief zodat andere ook geïnteresseerd zijn geraakt. Mocht je dan ook een wetsuite willen hebben of andere kleding van de bond laat het dan nog even weten dan kunnen we kijken of we genoeg items hebben om een tweede bestelling te doen.

Verder willen we iedereen bedanken die zich ingezet hebben voor waterveiligheid het afgelopen seizoen en mocht je een strandbewaking gaan doen veel plezier.

Fijne vakantie allemaal!!!!!!!!

 


Agenda

2 t/m 6 september zwemvierdaagse
Donderdag 12 september Start van de regulieren lesse