Beste RBIJ-ers, ouders, vrienden,

Inmiddels weten we dat we komende maand ook niet mogen zwemmen. Heel jammer, zeker in deze tijd van flink veel water in onze rivieren en soms in de tuin. We werken aan een alternatieve activiteit voor de kinderen en aan een activiteit voor onze instructeurs en bewakers. Daarmee proberen we iedereen toch betrokken te houden bij onze vereniging. Betrokkenheid is echt wel de grootste uitdaging nu.

Dat wetende, is het erg fijn dat we merken dat we in de afgelopen weken die betrokkenheid heel sterk gevoeld hebben. Met een grote groep instructeurs en bewakers hebben we gekeken naar de nabije toekomst en een aantal rollen die we graag ingevuld wilden zien. Bijvoorbeeld met betrekking tot het voortzetten en uitbreiden van onze varend redden activiteiten, het onderhoud van ons botenhuis en materiaal en onze opleidingen professionaliseren. Op al deze fronten is er een grote bereidheid van onze leden en dat geeft ons heel veel energie, en de overtuiging dat we echt heel positief uit deze crisis komen!

Natuurlijk blijft het lastig omdat we nog geen fysieke activiteiten kunnen hebben. Geen kampen, geen filmavonden en nog even geen zwemmen. Met de komende kou in aantocht hadden we graag een les wakzwemmen willen doen.

Wel beginnen we met de voorbereidingen voor ons jubileumjaar. Over 2 jaar bestaan wij namelijk 50 jaar! En wie heeft er nu geen zin in een feestje. Dat moet dan toch echt wel mogelijk zijn.

Bestuur RBIJ