Stem nu op de RBIJ!

Al jaren zitten wij bij de Rabobank en ieder jaar organiseren zijn een actie, waarbij de verenigingen geld kunnen verdienen. Met een stemronde kan de vereniging stemmen verzamelen en op basis van de hoeveelheid stemmen wordt een bedrag verdeeld over de verenigingen in onze regio. Ook dit jaar doen we weer mee en sparen we voor de opleiding van onze lifeguards. Voor deze opleiding zijn boeken, kleding en materialen nodig. Deze lifeguards helpen vervolgens weer met de waterveiligheid bij tal van evenementen op en rond het water, zoals zwemtochten, sinterklaasintochten, etc.

Stem daarom nu via de Rabobank app op Reddingsbrigade IJsselstein. Je moet hiervoor lid zijn van de Rabobank. Dat kost niets en is eenvoudig te activeren in de Rabobank app. Stemmen kan vanaf nu t/m 26 september. Begin oktober zullen we te horen krijgen hoeveel wij krijgen met deze actie.

Wil je meer informatie over ons doel:
https://www.rabo-clubsupport.nl/utrechtse-waarden/stemmen?zoekterm=reddingsbrigade+ijsselstein

Meer informatie over het stemmen lid worden:
https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen

Start Lifeguard opleiding

Save the date

In september gaat er weer een groep kandidaten (junior) Lifeguard examen doen. Hiermee sluiten we het huidige opleidingsseizoen af en gaan we vooruitkijken naar een nieuw opleidingsseizoen. We willen in het aankomende seizoen meet structuur aanbrengen in de lessen. Hoe we dat gaan doen leggen we graag uit op dinsdagavond 10 oktober. Mocht je geïnteresseerd zijn sla deze dag alvast op in je agenda!

Seniorenkamp

Nog 3 weken en dan… seniorenkamp!

Hierbij de oproep massaal aan te melden voor een weekend vol sportiviteit, spel, muziek, eten, drinken en gezelligheid. Er volgt nog een officiele uitnodiging, maar ([email protected]) via dit mailadres kun je je sowieso al aanmelden. Kosten deelname zijn 50 euro inclusief eten zaterdagavond, alle ontbijt en lunch.

Agenda

Vrijdag 22 september Examen (junior) lifeguard examens.
Vrijdag 29 september RBIJ Seniorenkamp (t/m 1 oktober) voor iedereen van 18 en ouder
Sluit jij ook aan? We gaan 50 jaar terug in de tijd dit weekend met diverse hilarische activiteiten en gezelligheid. Geef je alvast op per e-mail op via [email protected].
Dinsdag 10 oktober Bijeenkomst lifeguard opleiding 2023-2024.