Activiteiten

Het is gelukkig weer mogelijk om de altijd leuke activiteiten te gaan organiseren.
Daarom zijn we binnen de RBIJ bezig met onderstaande activiteiten:
  • Filmavond kids C-diploma en Junior Redder (Blok 1)
  • Filmavond Zwemmend Redden en Lifesavers (Blok 2 en 3)
  • Een Ledendag waarop alle nieuwe leden, maar ook bestaande leden ons botenhuis, onze boten en alle andere aspecten van onze vereniging kunnen leren kennen.
  • Minikamp voor iedereen tot en met 10 jaar
  • Jeugdkamp voor iedereen van 11 t/m 17 jaar (Hemelvaart 2022)
  • Seniorenkamp voor iedereen van 18 en ouder (medio september 2022)
Komende nieuwsbrieven zullen de data bekend zijn en natuurlijk hoor je dit ook in het zwembad.

Rabo Clubsupport

Ook dit jaar doen wij als Reddingsbrigade IJsselstein weer mee met de Rabo Clubsupport actie. Met behulp van stemmen kan je helpen om een hogere bijdrage te krijgen van de Rabobank als ondersteuning voor onze vereniging. Meer informatie kan je vinden op de website van de Rabobank (rabobank.nl/clubsupport). Je kunt tussen 4 en 25 oktober je stem uitbrengen vanuit als lid van de Rabobank. Dit jaar sparen we voor een rescueboard.

Spaaractie plus

De reddingsbrigade heeft zich aangemeld voor een spaaractie bij de Plus: “Spaar je club gezond!”. Vanaf 5 september t/m 13 november ontvang je sponsorpunten bij elke 10 euro aan boodschappen en deze punten kan je daarna doneren aan de vereniging. Hoe meer punten we sparen, hoe meer euro’s dat oplevert voor de vereniging. We staan nog steeds in de top 10 en daar zit een mooi bedrag aan gekoppeld. Heb je nog punten liggen, dan hopen we dat je ze aan de RBIJ wilt toekennen of anders aan ons wilt doneren, zodat wij de punten toevoegen aan de RBIJ.