Jubileum – feest 25 maart

50 jaar RBIJ, ook dat heb jij mede mogelijk gemaakt! 😃
Gemaakt óf je bent er nog steeds onderdeel van!

Voor de jeugd en jongeren
Het super toffe spel ‘Jachtseizoen’ wordt in elkaar gezet door één van onze instructeurs. Hij is al jaren 1 van onze spelbedenker tijdens de jeugdkampen.  Dus dit belooft weer een heel leuke middag te worden, onder begeleiding ga je opzoek naar locaties welke te maken hebben met de Reddingsbrigade van toen en nu. Het ‘Jachtseizoen’ is voor alle leeftijden welke zwemmen in blok 1,2 en 3. Je kunt je inschrijven op rbij.nl/feest.

Aanvang: 12.00 uur
Einde: Uiterlijk 15.30 uur (afsluitend met wat lekkers)
Locatie: Botenhuis

Apres-ski feest
Voor onze leden die 18 jaar of ouder zijn OF DIE NU AL MEEGAAN MET BEWAKINGEN, DE LIFEGUARDOPLEIDING VOLGEN of zwemmen in de baan waarbij baangenootjes dit doen, jullie zijn ook van harte welkom op het feest in de avond.
Als dank en waardering daarvoor is dé plek voor een party natuurlijk het botenhuis. Deze kleden we om tot een heuse Oostenrijkse stube! Eten, drinken, muziek en kleding in dezelfde style 🥨🍻🎿🏔️
Partners mogen mee (kosten 15,-)

Schrijf je snel in op rbij.nl/feest en haal op 25 maart herinneringen op met elkaar.

Jubileum – Flessenactie

Komende donderdag 9 maart zamelen we ook lege flessen in!

Roeivletten in de verkoop

Binnen de RBIJ is in het verleden veel geroeid, daarmee hebben we letterlijk kasten vol met bekers gewonnen. Dit was een leuke teambuilding, sportieve uitdaging, leverde de RBIJ veel naamsbekendheid op en er groeide zelfs een groot evenement uit, IJsselgatta, wat 7 keer plaatsgevonden heeft in IJsselstein centrum en met name bij Jachthaven Marnemoende.

De vletten zijn afgekeurd als reddingsboot en geoptimaliseerd voor het roeien. We gebruiken deze boten nauwelijks meer en we hebben de ruimte in en rond de botenloods hard nodig. Dus gaan we de boten verkopen en onze leden hebben de eerste kans om tot een koop over te gaan. Als je interesse hebt, laat dit dan voor eind maart weten via [email protected] De boten zijn per direct te bezichtigen op het voorterrein, dus kom eens langs op een donderdagavond.

Klusdag botenhuis en materiaal

Afgelopen zaterdag 4 maart is er heel hard gewerkt door ca 20 aanwezigen. Naast het opruimen en opnieuw ordenen van spullen was er veel ruimte voor een drankje, een lekkere lunch, het smeden van nieuwe plannen en om elkaar wat beter te leren kennen. Dit smaakt naar meer!

Opleidingen

Veel van jullie hebben het wel gemerkt, het is een drukke tijd met EHBO, Lifeguard en theorie Lifesaver. Het is des te mooier dat dit kan, we de instructeurs hebben en de leden die hieraan meedoen. Even doorbijten nog, dan is dit ook weer achter de rug 😉

Datums
Theorie @ botenhuis aanvang; 19.30-21.30uur
13-03-2023
27-03-2023
03-04-2023
17-04-2023 (proefexamen theorie)
EHBO
Denk aan je E-learning.
Check de uitgebreide info per mail op 08-03-2023 vanuit Eefje.

Examen 20 april

Alweer enige tijd geleden is er proef gezwommen voor het examen op 20 april.
In de mailing over het proefexamen is gevraagd op controle van gegevens.
Er staat nog velen dat de gegevens nog gecontroleerd moeten worden, wilt u dit verwerken?
Dan kunnen wij verder met het verwerken voor de administratie rondom het examen.

Agenda

Zaterdag 25 maart Jubileum feestdag
Donderdag 20 april Afzwemmen Zwemmend Redden
Donderdag 27 april Geen zwemmen, ivm. koningsdag
Donderdag 4 mei Wel zwemmen, om 20:00 uur 2 minuten stilte
Donderdag 18 mei Geen zwemmen, ivm. Hemelvaart
Donderdag 29 juni Laatste zwemavond