Zwembad

Wat is het fijn dat we weer kunnen zwemmen en dat we een fantastisch minikamp gehad hebben. Met z’n allen houden we ons netjes aan de afspraken en dat maakt dit allemaal weer mogelijk.

Op 2 november jl. was er weer een persconferentie met daarin nieuwe maatregelen, omdat helaas het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames door Corona weer snel toeneemt. Dit betekent dat zwembaden vanaf 6 november jl. moeten controleren op het coronatoegangsbewijs bij mensen van 18 jaar en ouder. Dit staat ook verder uitgewerkt in het landelijke zwembadprotocol wat het zwembad en wij moeten volgen. Ook wij zetten ons in om het coronavirus terug te dringen, zodat we ons weer vrij en gezond kunnen bewegen in Nederland. Daarom zullen wij samen met het zwembad vanaf komende donderdag deze controles uitvoeren.

Wat betekend dat voor jullie in het zwembad:

  • Ben je 18 jaar en ouder (bezoeker of zwemmer), dan wordt je gecontroleerd op het coronatoegangsbewijs én je identiteitsbewijs;
  • Neem dus je QR code (in de app of op papier) mee, samen met een geldig identiteitsbewijs;
  • Voordat je het gebouw van het zwembad in gaat, wordt je gecontroleerd door een medewerker van het zwembad of een vrijwilliger van ons. We zullen zorgen dat deze herkenbaar zijn;
  • In het zwembad proberen we waar mogelijk 1,5 meter aan te houden. Elkaar geen hand te geven, en hoesten en niezen in je elleboog;
  • Heb je klachten (hoesten, koorts etc.) of ben je positief getest, kan je helaas niet naar het zwembad komen.

We snappen dat dit problemen kan opleveren. Mocht dit het geval zijn, dan willen we graag kijken of we een oplossing kunnen bieden. Stuur dan een e-mail aan [email protected] en we zullen met je meedenken. We hopen op jullie begrip. We hopen dat we met z’n allen kunnen blijven zwemmen.

Ook voor ons is dit een aardige uitdaging. Mocht je als ouder/vrijwilliger willen helpen, dan horen wij het graag met een e-mail aan [email protected].

Botenhuis

Voor het botenhuis op de Duitslandstraat hebben wij ook moeten besluiten om te gaan werken met de QR code. Daar willen we je ook vragen om de QR code en identiteitsbewijs bij de hand te houden. Daarnaast willen we je ook vragen om binnen het botenhuis waar mogelijk 1,5 meter aan te houden en de andere maatregelen aan te houden.

Spaaractie plus

Tot eind deze week kan je dubbele punten sparen bij de plus voor de actie “Spaar je club gezond!”. T/m 20 november kan je dan de punten nog toekennen aan de vereniging. Je mag de punten ook op donderdagavond inleveren bij het zwembad, dan gaan wij een avondje krassen en invullen. Alvast bedankt voor de support!