Zwemmen

Afgelopen maandag werd door de overheid aangekondigd dat er weer gezwommen mag worden voor kinderen tot en met 12 jaar. Helaas blijkt dat dit alleen op gaat voor het zwemmen voor de ABC diploma’s. Voor de Reddingsbrigades is (nog) geen uitzondering gemaakt. We zijn in overleg met het zwembad en de landelijke bond om te kijken wat we wel of niet kunnen regelen. We zitten hier bovenop en hopen uiterlijk dinsdagavond met een besluit te kunnen komen of er vanaf donderdag 18 maart wel of niet gezwommen kan worden voor de kinderen tot en met 12 jaar. We sturen dinsdagavond een e-mail en plaatsen het bericht op Facebook.

Algemene vergadering

Graag willen we jullie ook nog wijzen op de aankomende Algemene Vergadering die gehouden wordt op 30 maart 2021. Deze zal online plaatsvinden vanuit Teams, waarin we het jaar 2020 willen afsluiten en vooruit willen kijken naar dit jaar en verder. Wil je aanwezig zijn tijdens de digitale AV, stuur dan een e-mail naar [email protected] en je krijgt later de logingegevens en de stukken toegestuurd.

Tassen

Reddingsbrigade Nederland wil nieuwe reddingsbrigadetassen laten maken. Ze willen graag een inschatting van ons hoeveel van deze reddingsbrigadetassen wij in 2021 willen afnemen. Om daarvan een goede inschatting te maken, vragen wij u of belangstelling heeft een reddingsbrigadetas te kopen. U kunt uw belangstelling kenbaar maken door voor 19 maart as. een e-mail naar [email protected] . Op een later moment komen we terug met definitieve vraag.

De nieuwe reddingsbrigadetassen (65 x 33 x 33 cm) zijn van waterafstotend tarpaline gemaakt. Ze zijn als draagtas én als rugzak te vervoeren. Aan één kant is een ‘waterproof inside pocket’ waarin natte kleding past. Zie de bijgevoegde afbeeldingen.