Zwemmen

3 weken terug zijn de examens geweest en is iedereen geslaagd voor het examen. We gaan binnenkort weer werken aan het volgende diploma. De komende weken gaan we eerst een aantal hele andere dingen doen die met de Reddingsbrigade te maken hebben. Denk hierbij aan oefeningen EHaD (Eerste Hulp aan Drenkelingen), buitenzwemmen en andere activiteiten. Dus morgen is er gewoon zwemmen, in badkleding, op de normale tijden.

Voor de komende weken betekent dat we gewoon de huidige zwemtijden en indeling aanhouden van voor het examen. Na de zomervakantie komt er een nieuwe baanindeling. Houd tot die tijd de e-mail, website en Facebook in de gaten over de activiteiten die we gaan doen.

Voor de diploma C zwemmers blijven de normale lessen doorgaan.

Kleding + tassen

Komende donderdag staan we weer vanaf 19:00 uur in de hal van het zwembad voor de rode kleding. Heb je dit nog niet opgehaald, kom dan even langs. Tevens zullen wij de nieuwe reddingsbrigade tassen meenemen. Deze kan je dan direct bij ons kopen, online afrekenen en meenemen. We hebben er 25 in voorraad, dus je moet er misschien wel snel bij zijn. De tassen kosten 67 euro per stuk.. Zodra ze op zijn, zullen we inventariseren hoeveel er nog nodig zijn en bestellen we een nieuwe lading.

Vacature webmaster / communicatie

We zijn op zoek naar iemand die zin heeft om te helpen als webmaster / communicatie specialist. De communicatie naar onze leden, instructeurs, bewakers, etc. is belangrijk en vraagt regelmatig de nodige tijd. Heb jij ervaring als webmaster en/of communicatie en wil je ons helpen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en dan maken we een afspraak om eens te kijken hoe we dit kunnen invullen. Ken je iemand buiten de RBIJ die het leuk zou vinden om dit te doen, dan is deze natuurlijk ook van harte welkom.