Zwemmen

Vanuit de maatregelen vanuit de overheid is het weer mogelijk om elementair te zwemmen voor de ABC diploma’s voor kinderen t/m 12 jaar. Dit is in het kader van het leren zwemmen (zwemveiligheid en ter voorkoming van verdrinking). Helaas worden onze lessen als Reddingsbrigade nog niet als urgent gezien om te helpen ter voorkoming van verdrinking. We staan in nauw contact met Reddingsbrigade Nederland om te kijken wat er mogelijk is.

Voor nu mogen wij alleen onze C kandidaatjes zwemles geven. Zij ontvangen aparte mail met hierin de huidige richtlijnen en tijden.

Alle junior, zwemmend redders en lifesavers moeten jammer genoeg nog wachten tot er weer nieuwe richtlijnen komen of als we ontwikkelingen hebben vanuit Reddingsbrigade Nederland. Nu we richting het voorjaar gaan, de dagen steeds wat langer worden en de temperaturen aangenamer, bekijken we mogelijkheden voor buiten activiteiten.

We houden jullie op de hoogte!

Algemene vergadering

Graag willen we jullie ook nog wijzen op de aankomende Algemene Vergadering die gehouden wordt op 30 maart 2021. Deze zal online plaatsvinden vanuit Teams, waarin we het jaar 2020 willen afsluiten en vooruit willen kijken naar dit jaar en verder. Wil je aanwezig zijn tijdens de digitale AV, stuur dan een e-mail naar [email protected] en je krijgt later de logingegevens en de stukken toegestuurd.