Zwemmen

Nog een aantal weken en dan is het alweer zomervakantie. Zoals gewend proberen we altijd een aantal keren buiten te zwemmen. Gezien dit mooie weer hebben we geprobeerd om buiten zwemmen te organiseren voor morgenavond. Helaas is dit niet gelukt, ivm te weinig instructeurs die aanwezig zijn om de veiligheid te waarborgen. Zoals de weerberichten aangeven, lijkt het volgende week ook nog wel oké te zijn. In de nieuwsbrief volgende week, laten we u weten waar en of er buiten gezwommen wordt.
Agenda:
24 juni afzwemmen voor de C kandidaten
8 juli buiten zwemmen
15 juli laatste zwemavond

Er kan nog niet gedoucht worden en we willen iedereen vragen om thuis te blijven met klachten of als je in afwachting bent van een test.

Bewaking roeiwedstrijd Varsity

Afgelopen weekend was het dan eindelijk ook weer eens tijd om bij een evenement voor de veiligheid op het water te zorgen. De jaarlijkse roeiwedstrijd op het Amsterdam-Rijnkanaal, Varsity, werd in kleine vorm geroeid. Alleen de hoofdnummers (dames vier en oude vier) werden geroeid. Normaal is er ook veel publiek aanwezig, maar deze waren niet toegestaan. Dit jaar hadden wij ook de EHBO voor onze rekening genomen, aangezien het Rode Kruis druk is met ondersteuning bij het testen en de vaccinaties. Alles is weer veilig verlopen. Hieronder nog een paar foto’s van het evenement.