Buitenzwemmen/varen

Aanstaande donderdag 22 juni gaan we varen bij camping Klein Scheveningen op het adres Lekdijk oost 16 (zie kaart onderin)

Graag zoveel mogelijk carpoolen of op de fiets naar de haven toe komen om parkeerplekken te sparen.
Dit kan handig zijn vanaf het botenhuis. Wij zullen dit verder niet organiseren, bij deze dus het verzoek om dit zelf onderling te regelen.

De poort naar de parkeerplaats wordt speciaal voor ons opengezet op de volgende tijden;
Blok 1 slagboom open 18:35
Blok 2 slagboom open 19:20
Blok 3 slagboom open 19:45
Graag tijdig aanwezig zijn om een dichte poort te voorkomen. Een instructeur zal bij de poort staan om mensen te begeleiden.

Wat je mee moet nemen
Dichte schoenen die nat mogen worden. Deze zijn verplicht om aan boord te kunnen! Dus geen laarzen.
Er is regen voorspeld, dus het is goed om een wind/regen dichte jas mee te nemen.

Zwemkleding is voor deze avond niet nodig we gaan alleen varen.

De laatste zwemavond zal op 29 juni bij de put in Vianen zijn (houd je mail in de gaten voor de laatste info)

EHBO

Er is weer plek bij een basisopleiding Uitgebreide EHBO binnen de RBIJ. Leden kunnen zich hiervoor opgeven. De cursus bestaat uit een e-learning van 14-16 uur die je thuis zelfstandig maakt. Na het afronden van de e-learning is er op 9 September van 9.00-17.00 uur een praktijkdag om alle vaardigheden te oefenen. Bij goed gevolg ontvang je het Rode Kruis certificaat Uitgebreide EHBO. De kosten voor deze cursus zijn € 85,00 voor ledenAanmelden kan, tot uiterlijk 30-6-2023, door je naam + adres + geboortedatum te mailen naar [email protected]. Voor vragen over de cursus kun je op hetzelfde e-mailadres zijn.

Examen lifeguard

Dinsdag 27 juni gaan zes leden op voor het examen van junior lifeguard, lifeguard en senior lifeguard. Het examen voor senior is dit keer een pilot, zodat we de volgende keer hopelijk meer senior lifeguards kunnen opleiden en examineren. De kandidaten hebben in de afgelopen maanden hard getraind en geleerd, dus we hebben er alle vertrouwen in.

Heel veel succes.

Sportfair

Komende zondag 25 juni is de sportfair in IJsselstein op het podium. Daar staan veel (sport)verenigingen zich te presenteren. Ook wij staan er als Reddingsbrigade IJsselstein. Kom vooral ook kijken en heb je nog zin om te helpen, meld je dan bij [email protected].

Agenda

Donderdag 22 juni Varen bij camping Klein Scheveningen.
Donderdag 29 juni Buitenzwemmen in recreatieplan ‘de put van Vianen’.
Dit is tevens de laatste zwemavond van het seizoen 2022-2023
Donderdag 24 augustus Instructeurs zwemavond
Donderdag 31 augustus 1e zwemavond van seizoen 2023-2024
Zaterdag 23 september 50 jaar RBIJ jubileum dag aan de IJssel
reserveer vast in de agenda want we gaan zwemmen, suppen en rescue-boarden in de Hollandsche IJssel nabij de binnenstad! Voor vragen of suggesties, mail naar [email protected].
Vrijdag 29 september RBIJ Seniorenkamp (t/m 1 oktober) voor iedereen van 18 en ouder
Sluit jij ook aan? We gaan 50 jaar terug in de tijd dit weekend met diverse hilarische activiteiten en gezelligheid. Geef je alvast op per e-mail op via [email protected].