Zwemmen

Zoals u vanavond van onze premier heeft kunnen, zijn er helaas geen versoepelingen. We kunnen nog niet starten met het leszwemmen voor junior zwemmend redders, lifesavers, trimzwemmers, duikers en conditiezwemmers. We moeten wachten tot er weer nieuwe richtlijnen of ontwikkelingen komen. We blijven met de overkoepelende bond zoeken naar mogelijkheden en wordt er gewerkt aan activiteiten buiten het zwembad.

Onze C kandidaatjes kunnen, net als vorige week, hun zwemlessen volgen. De richtlijnen en tijden zijn gelijk aan die van vorige week.

We houden jullie op de hoogte!

Roeien

Afgelopen zondag zijn een aantal van onze leden gaan roeien op de Hollandsche IJssel. Het was lang geleden dat de roeivletten gebruikt waren, dus na een grondige schoonmaak konden ze dan ook weer echt gebruikt worden. Met 2 roeivletten is er hard getraind. Mocht je bezig zijn met lifesaver 1 of hoger en wil je meer weten over roeien, stuur dan een e-mail naar [email protected]. Door de huidige beperkingen kan dit echter wel tot een leeftijd van 27 jaar.

Verkiezingen.

Onder het motto ‘Nergens kun je zo veilig stemmen als hier !!’ heeft ons botenhuis drie dagen dienst gedaan als verkiezingslocatie als kiesdistrict 7 van IJsselstein. Met het werkelijke stemmen hebben wij ons niet bemoeid, alleen de ruimte beschikbaar gesteld. Bernard Brosi is als gastheer opgetreden, hij heeft daarmee de Volkskrant gehaald als een van de bijzondere stembureau’s in Nederland. Dat was op zich een drukke taak. Stemmers met hun rollator of  scootmobielers begeleid , nieuwe stemmers  wegwijs gemaakt via het stembiljet dat was vastgeplakt  op een tafel. Een praatje en een snoepje voor de (kleine) kinderen welke met hun ouders meekwamen. Even op de kinderwagen of hond letten tijdens het stemmen van hun baasje. Het was een dankbare ervaring, veel mensen weten nu waar de reddingsbrigade huist  in IJsselstein. Zo’n 800 stemmers hebben ons botenhuis bezocht voor het uitbrengen van hun stem.

Algemene vergadering

Graag willen we jullie ook nog wijzen op de aankomende Algemene Vergadering die gehouden wordt op 30 maart 2021. Deze zal online plaatsvinden vanuit Teams, waarin we het jaar 2020 willen afsluiten en vooruit willen kijken naar dit jaar en verder. Wil je aanwezig zijn tijdens de digitale AV, stuur dan een e-mail naar [email protected] en je krijgt later de logingegevens en de stukken toegestuurd.