Zwembad

Vorige week is er door iedereen weer heerlijk gezwommen. Het was voor iedereen weer even wennen. Afgelopen dinsdag is er weer een persconferentie geweest en er wordt nog meer mogelijk. Er zijn nog wel wat dingen waar we rekening mee houden.

Voor de ouders is er goed nieuws, want deze kunnen weer plaats nemen op de tribune of in de sportkantine. We hoeven niet meer buiten in de kou te wachten. Wel 1,5 meter afstand en een mondkapje. Mondkapje is niet verplicht als je zit, wel tijdens lopen. Ingang aan de voorkant, uitgang aan de zijkant.

Over ongeveer 7 weken zal het proefexamen zijn voor de diploma’s Zwemmend Redden en we hopen op een examen op 21 april. Daarom gaan alle kinderen vanaf komende donderdag 27 januari weer met kleren aan zwemmen.

Alles samengevat:

  • Via de hoofdingang het zwembad in en via de zijkant het zwembad weer verlaten;
  • Ben je 18 jaar en ouder (bezoeker of zwemmer), dan word je gecontroleerd op het coronatoegangsbewijs; Neem dus je QR code (in de app of op papier) mee;
  • In het zwembad proberen we waar mogelijk 1,5 meter aan te houden, elkaar geen hand te geven, en hoesten en niezen in je elleboog;
  • Ben je 13 jaar en ouder, dan draag je een mondkapje tijdens het lopen;
  • De kleedkamers zijn open, dus je kan daar omkleden;
  • Douches, kluisjes en stoomcabines zijn nog niet te gebruiken;
  • Het is voor ouders en bezoekers toegestaan op de tribune te zitten en houden daar 1,5 meter aan;
  • Heb je klachten (hoesten, koorts etc.) of ben je positief getest, dan kan je helaas niet naar het zwembad komen;

Mocht je vragen hebben nav. bovenstaande regels, stuur dan een e-mail aan [email protected].
We hopen dat we met z’n allen kunnen blijven zwemmen.

We gaan weer QR codes controleren. We zoeken nog hulp bij de controles, stuur graag een e-mail aan [email protected].

Botenhuis

Aangezien de horeca en sportkantines om 22:00 uur dicht moeten zijn, kunnen wij ons botenhuis helaas nog niet openen voor de donderdagavond. Zodra de regels het weer mogelijk maken, zullen we het botenhuis weer openen. Cursus en training, alsmede (team) overleggen mogen wel. Neem ook hiervoor even contact op met ons via [email protected].