Zwemmen – in zwembad komende donderdag

Aanstaande donderdag 29 juni gaan we voor de laatste keer binnen zwemmen in het zwembad. De voorspellingen zijn te wisselvallig en fris, dat het ons leuker lijkt om samen in het zwembad het zwemseizoen af te sluiten. Iedereen zwemt op zijn eigen tijd in zwembad “De Hooghe Waerd”.

De eerste zwemavond voor het seizoen zal zijn op 31 augustus.
De kinderen die voor het C-diploma zwemmen, beginnen al een week eerder op 24 augustus.

EHBO

Er is weer plek bij een basisopleiding Uitgebreide EHBO binnen de RBIJ. Leden kunnen zich hiervoor opgeven. De cursus bestaat uit een e-learning van 14-16 uur die je thuis zelfstandig maakt. Na het afronden van de e-learning is er op 9 September van 9.00-17.00 uur een praktijkdag om alle vaardigheden te oefenen. Bij goed gevolg ontvang je het Rode Kruis certificaat Uitgebreide EHBO. De kosten voor deze cursus zijn € 85,00 voor leden. Aanmelden kan, tot uiterlijk 30-6-2023, door je naam + adres + geboortedatum te mailen naar [email protected]. Voor vragen over de cursus kun je op hetzelfde e-mailadres zijn.

Examen lifeguard

Dinsdagavond 27 juni zijn de eerste examens lifeguard geweest. Iedereen is gisteren geslaagd (1x senior lifeguard, 2x lifeguard 2n 3x junior lifeguard). Allen gefeliciteerd!

Agenda

Donderdag 29 juni Binnenzwemmen in het zwembad “De Hooghe Waerd”
Dit is tevens de laatste zwemavond van het seizoen 2022-2023
Donderdag 24 augustus Instructeurs zwemavond
1e zwemavond voor c-diploma zwemmers
Donderdag 31 augustus 1e zwemavond van seizoen 2023-2024 (iedereen)
Zaterdag 23 september 50 jaar RBIJ jubileum dag aan de IJssel
reserveer vast in de agenda want we gaan zwemmen, suppen en rescue-boarden in de Hollandsche IJssel nabij de binnenstad! Voor vragen of suggesties, mail naar [email protected].
Vrijdag 29 september RBIJ Seniorenkamp (t/m 1 oktober) voor iedereen van 18 en ouder
Sluit jij ook aan? We gaan 50 jaar terug in de tijd dit weekend met diverse hilarische activiteiten en gezelligheid. Geef je alvast op per e-mail op via [email protected].