Flessen inleveren

Komende donderdag (31-10-2023) is het weer mogelijk om flessen in te zamelen voor ons jubileum. Je kunt deze weer inleveren bij het zwembad en je ontvangt stempels voor je stempelkaart. Er zijn al veel flessen ingeleverd in de afgelopen maanden, maar we hopen op nog veel meer. Tot donderdag!

Zwemzaken

Vanuit team zwemzaken hebben we de volgende mededelingen:

  • C-Diploma: Aanstaande donderdag  2 november gaan met c-diploma afzwemmen  we starten om 18:30.
  • Junior redden (blok 1) 18:45 – 19:30 zwemmen nu ook met kleren  dit zal tot aan het examen zo blijven.
  • Op 9 november is het recreatiebad van het zwembad verhuurt aan een studenten vereniging. Op deze avond graag vanaf blok 2 (19:30) je kleren niet in kleedkamers / kleedhokjes laten liggen. Ook kunnen we die avond geen gebruik maken van het bubbelbad en de stoomcabine.
  • Livesaver: Afgelopen donderdag hebben de lifesavers de eerste EHaD van seizoen gehad, het was een succes. De volgende EHaD wordt ook al gepland.
  • Voor de theorielessen van lifesaver is er een nieuw boek je kan dit boek bestellen in de webshop  Na betaling wordt het boek aan je gegeven

Lifeguard inschrijving geopend

Na een geslaagde info avond op 10 oktober is de inschrijving van het Lifeguard seizoen 2023/2024 al even geopend. Als je je wilt aanmelden om junior Lifeguard of Lifeguard te worden graag deze link invullen:
https://forms.microsoft.com/e/L8mr9g6Kzm

Rode Kruis EHBO instructeur

Zoals al in een eerdere nieuwsbrief genoemd zijn we na hopelijk goedkeuring van de AV opzoek naar 2 EHBO instructeurs. Om dit te doen zal je een opleiding bij het Rode Kruis moeten volgen. Bij interesse graag contact opnemen met Justin Teeuw ([email protected]).

Algemene vergadering

Op dinsdagavond 14 november 2023 is de Algemene Vergadering van Reddingsbrigade IJsselstein. Op deze avond maken de Teams en het bestuur de plannen bekend voor 2024 met de bijbehorende begroting. De uitnodiging met de agenda is gisteren verstuurd. Heb je deze niet ontvangen, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Agenda

Donderdag 2 november Afzemmen C-Diploma
Dinsdag 14 november Algemene Vergadering in ons botenhuis op de Duitslandstraat
Zondag 17 december Jubileum feest, uitnodiging wordt binnenkort verstuurd