Nieuwsbrief

Beste leden, ouders/verzorgers en begunstigers,

We hebben een bijzonder RBIJ Nieuws van Reddingsbrigade IJsselstein uitgebracht. Dit is de eerste volledige RBIJ Nieuws sinds april 2020.

We hebben jullie in de afgelopen maanden geïnformeerd via het ‘Laatste nieuws’. Vooral over wat en niet kon vanwege de coronamaatregelen in het zwembad en daarbuiten. In deze RBIJ Nieuws zijn ook een aantal andere onderwerpen opgenomen, zoals het 50-jarig bestaan, een nieuwe ronde met rode RBIJ-kleding, de vertrouwenscontactpersonen en een aantal bestuurlijke zaken. En uiteraard de agenda voor de zwemavonden.

Je kunt hieronder de PDF downloaden met al het nieuws.

Download

Voorwoord

Beste RBIJ-vrienden,

Vandaag is een bijzonder dag. Want 48 jaar geleden, op maandag 17 december 1973, is de Reddingsbrigade IJsselstein opgericht. Over twee jaar, in 2023, vieren we dan ook ons 50-jarig bestaan. De jubileum commissie is al druk bezig. Verderop in deze RBIJ Nieuws lees je meer.

Een aantal weken geleden hadden we met zijn alleen het idee dat we de lastigste tijd met corona achter de rug leken te hebben. Het mocht echter niet zo zijn. Wederom raakt de coronapandemie en de door de regering getroffen coronamaatregelen onze vereniging. De komende weken kunnen we helaas weer niet zwemmen of andere activiteiten uitvoeren. Als bestuur en instructeurs hebben we hier in de afgelopen anderhalf jaar steeds uitgebreid bij stil gestaan en jullie via het ‘Laatste nieuws’ steeds geïnformeerd. Schroom dan ook niet om vragen over de coronamaatregelen aan ons te stellen via [email protected]. We weten echt niet hoelang dit nog duurt, maar … denk aan elkaar, informeer naar elkaar of zoek elkaar digitaal of op een gepaste wijze ook fysiek op en help elkaar daar waar nodig. En blijf gezond!

Ondanks alle onzekerheden wensen het bestuur en de instructeurs van de Reddingsbrigade IJsselstein jullie fijne feestdagen en een sportief en veilig 2022!

Met hartelijke groet,
Alex van Doorn