Vrij zwemmen!

Afgelopen donderdag waren de examens voor het zwemmend redden en gelukkig kunnen vertellen dat iedereen geslaagd is! Dit is natuurlijk een hele mooie prestatie na de gekke jaren die we achter de rug hebben.

Nu de meivakantie hier is en we de examens behaald hebben kunnen we aankomende donderdag 28 april vrij zwemmen! Diploma C heeft wel een gebruikelijke les. Het zwembad is voor ons open op de gebruikelijke tijden, graag op je gebruikelijke tijden komen zwemmen. Als je wilt kan je een vriend of vriendin meenemen.

Volgende week donderdag 05 mei gaat het zwemmen niet door! We zien elkaar daarna weer op 12 mei.

Truien

De kleding die onlangs in het zwembad besteld is, is geleverd. Komende donderdag zitten we vanaf 18:30 uur klaar voor het afhalen van de bestellingen. Dit gaat dan om de truien met de namen erop en evt. t-shirts/polo’s. We staan weer in de kantine van het zwembad.

Jeugdkamp

Na een lange tijd is het eindelijk zover. Het jeugdkamp komt er aan. Het leukste kamp van de Reddingsbrigade IJsselstein!

Het jeugdkamp is van 26 t/m 29 mei in het Hemelvaart weekend

Tijdens dit kamp gaan we veel varen, jij staat ook zelf aan het roer. Ook zitten we gezellig met zijn alle bij het kampvuur broodjes bakken en doen we super leuke activiteiten in en rond het water!

Heb jij er net zo veel zin als wij leiding? Aarzel niet en schrijf je nu nog in, want vrijdag 29 april sluit de inschrijving (rbij.nl/kamp).

Inschrijven jeugdkamp!

Heb je een vraag? Mail gerust naar [email protected] of spreek een van de instructeurs aan op donderdagavond in het zwembad.

Tot bij het jeugdkamp! 😉

(Kamp is voor leden van 11 t/m 17 jaar. Word je win 2022 nog 11 dan mag je zeker weten mee op jeugdkamp)

Tassen

Een jaar geleden hebben we de belangstelling voor reddingsbrigadetassen geïnventariseerd. Deze tassen zijn nu leverbaar.

De reddingsbrigadetassen (65 x 33 x 33 cm) zijn van waterafstotend tarpaline gemaakt. Aan één kant bevindt zich een ‘waterproof inside pocket’ waarin natte kleding past (zie afbeeldingen).

De reddingsbrigadetas kost € 67-.